Saturday, April 2, 2011

Union Thugs Bully Grandmother




Wisconsin union thugs have reached a new low. They are bullying a grandmother who refused to put one of their signs in her store front window.

It takes courage to start a business; it takes even more to face down an entity with a violent history. Kudos to Dawn Bobo.

H/T:  Weasel Zippers

1 comment:

Anonymous said...

This gal is a wonderful example of how citizens of Wisconsin should speak out against UNIONS TAKING OVER THE GOVERNMENT OF WISCONSIN. WISCONSIN HAS AN ELECTED GOVERNOR, AND A LEGISLATURE ELECTED BY THE PEOPLE OF WISCONSIN. WHERE IN THE CONSTITUTION DOES IT STATE THAT A COURT CAN DECIDE AND MAKE LAWS, AND NOT THE ELECTED OFFICIALS OF A STATE? THE ONLY TIME A COURT CAN MAKE A DECISION THAT A LAW PASSED BY THE LEGISLATURE AND SIGNED BY THE GOVERNOR CAN NOT BE ENFORCED IS WHEN THE COURT CAN PROVE IT IS UNCONSTITUTIONAL. IF THE COURT HAD THOSE POWERS ELECTIONS WOULD BE UNNECESSARY - AND THE STATE WOULD BE RULLED BY COURTS. UNION HISTORY SHOWS HOW THEY FOLLOW THE SAME TACTICS AS THE MAFFIA. IN THE 1930'S THE MAFFIA CONTROLLED LARGE SECTIONS OF LARGE CITIES, DEMANDING DUES FROM THE BUSINESS AND SHOP OWNERS, IF THE BUSINESS DID NOT PAY THE DUES TO THE MAFFIA THE SHOP WAS BURNED OR THE OWNER SHOT. ANY PERSON WHO QUALIFIES FOR A STATE JOB SHOULD BE FREE TO WORK WITHOUT PAYING DUES TO A UNION THUG, WISCONSIN HAS CIVIL SERVICE PROTECTION FOR IT'S E,MPLOYEES. NO NEED FOR A UNION.